Tuinaanleg

Rijk Tuinen, met Jaap Rijk als eigenaar - is een hovenier uit Wesepe. De omgeving van Deventer en Raalte is zijn belangrijkste werkgebied. Jaap staat al bijna 10 voor originele tuinontwerpen en hoge kwaliteit in het aanleggen van tuinen voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Vakkundig aanleggen van uw tuin

Het aanleggen van de tuin is een vervolg op het ontwerpen van de tuin. Voor de tuinaanleg van uw voor- en achtertuin werkt Jaap enkel met vakbekwame en ervaren hoveniers en partners. Het correct en vakkundig aanleggen ziet er niet alleen beter uit, maar de tuin gaat ook langer mee.

Werkzaamheden bij een tuinaanleg

Alle werkzaamheden worden door Rijk Tuinen zelf uitgevoerd. Denk hierbij aan aanleggen van bestratingen en verhardingen, zagen van tegels, aanbrengen van beplantingen en waterpartijen.

Andere werkzaamheden die Rijk Tuinen kan uitvoeren voor de tuinaanleg zijn: aanleggen van vlonders, schuttingen plaatsen, bomen rooien, maar ook het plaatsen van tuinhuisjes.

Advies Tuinaanleg

Bij de oplevering van uw tuin krijgt u van Jaap advies hoe u het beste uw tuin kunt onderhouden. Naast het zelf onderhouden van uw tuin, kunt u natuurlijk ook Rijk Tuinen het tuinonderhoud laten verzorgen. Jaap zorgt er dan voor dat de tuin er mooi verzorgd uit blijft zien.

Ik ben Jaap Rijk,

Ik ben Jaap Rijk, gediplomeerd hovenier met ruime ervaring in het hoveniersvak.


Mijn telefoonnummer is
06-18512126