Houten overkapping

Bij een tuinaanleg maken wij als hovenier ook houten schuren of een houten overkapping. Bekijk hier onze op maat gemaakte houten overkappingen.

Houten overkapping

Als hovenier maken wij met regelmaat een houten overkapping tijdens de tuinaanleg. Een groot voordeel is dat wij dit mee kunnen nemen met de bestrating die onder de houten overkapping doorloopt. Wij zorgen ervoor dat de houten overkapping in het tuinontwerp past. De houten overkappingen die wij realiseren maken wij van Douglas, een duurzame houtsoort dat jarenlang meegaat en daarmee ook duurzaam is.

Op maat gemaakte houten overkapping

Niet iedere tuin en de wensen van de opdrachtgevers zijn hetzelfde, daarom maken wij alle houten overkappingen op maat. De douglas overkappingen die wij maken kunnen worden uitgevoerd met een schuin of plat dak. Desgewenst voeren wij de platte daken van de overkapping uit met een groendak. Met een overkapping verleng je het buitenleven en extra leefruimte op een comfortabele manier doordat het knus onderkomen is en je beschermt tegen weer en wind. Wij maken de houten overkappingen in de regio's Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle.

Douglas houten overkapping als veranda

Is de wens om een terrasoverkapping uit te voeren in hout, voor een warmere sfeer maken wij ook douglas houten veranda's vast aan de houten schuur of de woning. 

Ik ben Jaap Rijk,

Ik ben Jaap Rijk, gediplomeerd hovenier met ruime ervaring in het hoveniersvak.


Mijn telefoonnummer is
06-18512126